Säljare

Tillbaka till lediga tjänster

Om dig

Som person är du självgående med god social kompetens. Du tycker om nya möten med människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Som person är du målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Att du själv kan påverka din lön och dina arbetstider är något du ser som en förmån.

Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.

Din profil

Körkort B

Egen bil krävs

Dina arbetsuppgifter

Du åker ut på förbokade kundbesök och demonstrerar/säljer ett av marknadens hälsosammaste Luft - och rengöringssystem . Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar från vecka till vecka. Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, Chef m.m.

Grundlön + Provision

Anställningsvillkor

Heltid /Deltid

Vi tillämpar Provanställning i 180 dagar som kan övergå till en tillsvidareanställning. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.

Skicka in din ansökan här

Ansök direkt via vårt formulär

Fyll i alla fält
Ja Nej


Ja Nej


Ja Nej


Ja Nej


Omgående En till två veckor En till tre månaderEndast PDF, Bild eller Word är tillåtet.Jag samtycker med Clear Sky Sweden's policy om personuppgifter.* Läs vår policy